Bli en del av CEPA

Att jobba på CEPA

Förmåner

Vi erbjuder flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag med uppmuntran till god hälsa och motion. Dessutom håller vi kontinuerligt trivselaktiviteter för vår personal. Vi har kollektivavtal.

Kollegor

Hos oss får erfarenhet, gediget kunnande, innovatörer, nytänkare och kreatörer ta plats! För oss är du unik och samtidigt en viktig pusselbit i ett större sammanhang, där vi alla inom bolaget strävar mot samma mål och vision. Cepa Steeltech AB arbetar aktivt med hållbarhet och vi ser till att ha en miljövänlig och säker arbetsplats.

Vår kultur

Hos oss är medarbetaren i fokus så vi tror på att bygga ett härligt team. Vi tror på att engagerade medarbetare skapar positiva resultat. Hos oss finns inte alltid ett facit utan du som medarbetare får vara med och skapa i en kreativ process. Vår organisation genomsyras av snabba beslutsvägar, där tid från idé till verklighet kan kännas som ett ögonblick!

Vår vision

Erbjuda svenska och internationella kunder en konkurrenskraftig svensk industriprodukt som bygger på en flexibel högautomatiserad produktion och en ”One stop shop”.

Lediga jobb

Inga lediga jobb för tillfället

Inga lediga jobb för tillfället

Spontanansökan

Tryck på läs mer för att komma vidare till vårat kontaktformulär.