Lär känna oss

CEPA Steeltech har sedan starten 1946 alltid varit mån om sina medmänniskor. 

CEPA Steeltech AB

CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Industrigruppen HCU AB tillsammans med UBD Poland. Koncernen är drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Szczecin i Polen.

Cepa är certifierade enligt ISO 9001, och ISO 14001. UBD Poland är certifierat i IATF 169 49 och ISO 14001.

Bland Cepas större kunder finns Alfa Laval, ABB, Muuto och Furhoffs.

CEPA lägger stort fokus på vår specialkompetens inom områdena laserskärning, stansning, bockning, djupdragning, svetsning, målning och montering. Tillverkning av plåtkomponenter sker till verkstadsindustrier runt om i världen. Genom modern teknik, komplett tillverkningsprocess, en flexibel organisation, samarbetet inom koncernföretagen ska vi tillfredsställa kundernas behov och förväntningar.

Mission

Etablera långsiktiga och gemensamt fördelaktiga nära samarbeten med våra kunder för att tillsammans utveckla lönsamma produkter och kunna erbjuda hög servicegrad, effektiv logistik och hållbar produktion.

Detta genom att optimera materialutnyttjande och materialval samt erbjuda en bredd i maskinpark för en optimal tillverkning för varje detalj i en ”One stop shop”.

Vision

Erbjuda svenska och internationella kunder en konkurrenskraftig svensk industriprodukt som bygger på en flexibel högautomatiserad produktion och en ”One stop shop”.

Vad vi erbjuder

Modern teknik

En förstaklassig tillverkningsprocess

Flexibilitet

Kvalitet

Hållbarhet

Från en 14 kvm källarlokal till nu

Börje Elvir Håkansson slutade 1945 på egen begäran sin tjänst som metalltryckare vid Malmö Metallvarufabrik med vitsorden gott uppförande och god arbetskunnighet.